Finse juhli joukolla 30-vuotispäiviään

Finsen 30 vuotta. Juhlavieraat nostamassa maljaa

Finse Oy vietti 30-vuotispäiviään noin 150 vieraan voimin perjantaina 6. syyskuuta. Juhlat järjestettiin Lievestuoreella omassa tehdaskiinteistössä sijaitsevassa kahvila-ravintolassa. Paikalla oli työntekijöitä seuralaisineen, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

– Finse on noin 70 työntekijällään merkittävä yksityinen työnantaja sekä Lievestuoreella että koko Laukaassa. Yhteistyö Finsen kanssa on aina ollut avointa ja suoraa, sanoi Laukaan kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä.

Juhlassa palkittiin yrityksen vanhin työntekijä Kari Hokkanen, joka on ollut yhtiön palveluksessa alusta asti 30 vuoden ajan. Onnittelemassa olivat Finse Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Pertti Hyppönen sekä hänen poikansa, nykyinen toimitusjohtaja Antti Hyppönen ja tuotantopäällikkö Olli Hyppönen.

Juhlassa palkittiin yrityksen vanhin työntekijä Kari Hokkanen
Yrityksen vanhin työntekijä Kari Hokkanen (oikealla) on ollut yhtiön palveluksessa alusta asti 30 vuoden ajan. Kuvassa vasemmalta alkaen tuotantopäällikkö Olli Hyppönen, toimitusjohtaja Antti Hyppönen ja hallituksen puheenjohtaja Pertti Hyppönen.

Juhlien teema oli vahvasti paikallinen. Ruoka kuten savustettu lohi ja kokonaisena palvattu porsas tulivat laukaalaisilta tuottajilta. Myös esiintyjät kuten Taikuri-Jore ja imitaattori-juontaja Matti Peltola ovat Keski-Suomesta. Loppuillan vauhdista vastasi bilebändi Osmos Cosmos.

Taikuri-Jore esiintymässä Finsen 30-vuotisjuhlilla
Taikuri-Jore viihdyttämässä yleisöä
Finsen 30-vuotisjuhlilla esiintymässä bilebändi Osmos Cosmos esiintymässä
Bilebändi Osmos Cosmos vauhditti juhlaillan loppua

Katso kaikki juhlakuvat tästä.

← Kaikki uutiset