Yritys

Finse Oy on vuonna 1989 perustettu metallialan perheyritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston putkiosiin, kuten pakokaasujärjestelmiin, vesiputkistoihin ja suojaputkiin.

Huippuosaamista putkentaivutuksessa

Finse Oy on vuonna 1989 perustettu metallialan perheyritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston putkiosien, kuten pakokaasujärjestelmien, vesiputkistojen ja suojaputkien alihankintaan OEM-asiakkaille. Tehtaamme sijaitsevat Lievestuoreella 300 metrin päässä toisistaan. Käytössämme on yhteensä 4000 neliömetrin tuotantotilat, joissa työskentelee 50 ammattilaista.

Erikoisosaamiseemme kuuluu putkentaivutus, äänenvaimentimien valmistus, vesiputkistot, suojaputket, dieselmootttoreiden pakokaasun puhdistusjärjestelmät sekä öljyputket. Valmistamiamme osia käytetään esimerkiksi busseissa, metsäkoneissa, traktoreissa, jyrissä, leikkuupuimureissa ja kaivoskoneissa. Tarjoamme asiakkaillemme huipputekniikalla valmistetut putkiratkaisut vesi-, ilma- ja pakopuolelle. Asiakkaan niin halutessa otamme myös vastuun osien tuotekehityksestä ja suunnittelemme esimerkiksi jigit ja muut tuotantomenetelmät niin, että osat voidaan valmistaa mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti. Valmiit tuotteet tarkastetaan 3D-skannauksella 0,06 millimetrin tarkkuudella.

Toimintapolitiikkamme

  • Toimintaperiaatteemme on asiakkaiden vaatimukset huomioiva laatu, joustavuus ja toimintavarmuus
  • Yrityksen johto on sitoutunut laatu- ja ympäristöjärjestelmään (9001:2015 ja 14001:2015) luomalla edellytykset laadukkaalle, luotettavalle ja kilpailukykyiselle toiminnalle huomioimalla ympäristövaikutukset.
  • Toiminnan perustana on tuotantoprosessien jatkuva parantaminen, tiedottaminen, työympäristön kehittäminen sekä taloudellinen toiminta.
  • Sitoudumme noudattamaan toimintaamme ohjaavia lakisääteisiä ja muita velvoitteita
  • Sitoudumme parantamaan ja kehittämään toimintaamme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseksi
  • Sitoudumme kohtelemaan kaikkia yhdenmukaisesti ja tasa-arvoisesti

Asiakkaitamme