Suojaputket

Valmistamme alihankintana erilaisia suojaputkia työkoneisiin ja ajoneuvoihin. Suojaputkia tarvitaan esimerkiksi suojaamaan ohjaamoa ja kuljettajaa metsä- ja kaivoskoneissa. Usein suojaputket toimivat myös kahvoina ja esimerkiksi työvalojen kiinnityspisteinä. Esimerkkejä suojaputkista ovat ohjaamon yläreunassa kiertävä suojaputki, konepeittoa suojaavat putket sekä metsäkoneen pankot. Suojaputket valmistetaan mittatarkasti ja toimitetaan esimerkiksi maalattuina tai ruostumattomina.

Suojaputkien valmistus off-road työkoneiden OEM-valmistajille

Finse valmistaa erilaisia suojaputkia alihankintana off-road työkoneiden OEM-valmistajille. Suojaputkia käytetään esimerkiksi metsäkoneissa, maansiirtokoneissa ja maatalouskoneissa. Putkilla suojataan sekä kuljettajaa että itse konetta esimerkiksi kaatuvilta puilta metsätöissä ja putoavilta kivenlohkareilta kaivoksessa.

Monimutkaisetkin putkirakenteet taivutetaan erittäin tarkasti, jolloin ne on helppo asentaa. Putkiin hitsataan tarvittavat kiinnityspisteet ja muut tarvittavat osat. Valmiit putket toimitetaan yleensä joko kirkkaana ruostumattomana teräksenä tai maalattuina.

Keskikokoisena perheyhtiönä voimme toimia joustavasti ja sopeutua konevalmistajan tuotannon nopeisiinkin muutoksiin. Laatu ja toimitusten aikatauluissa pysyminen on meille aina kunnia-asia.

Asiakkaitamme